Despre Noi

Adunările lui Dumnezeu din România

        Organizaţia „Adunările lui Dumnezeu” s-a nascut în focul trezirilor care au avut loc la începutul secolului al XX-lea. Cei care au luat parte la aceasta trezire au fost umpluţi cu Duhul Sfânt în acelaşi mod în care au fost şi ucenicii în ziua Rusaliilor. Cei care au participat la această trezire au fost numiţi Penticostali. Ei au experimentat vorbirea în alte limbi iar Dumnezeu le însoţea lucrarea cu semne şi minuni. În România organizaţia a funcţionat până în anul 1950, când a fost închisă de autorităţile comuniste, aşa cum s-a întâmplat şi cu Biserica greco-catolică. După 1989, Adunările lui Dumnezeu au fost reînfiinţate, iar în prezent, România numără zeci de Biserici şi pastori din această denominaţie.

Obiective

        Scopul principal al Adunărilor lui Dumnezeu este predicarea şi învăţarea Evangheliei, să convingă pe oameni în spiritul dragostei divine, să devina ucenici ai lui Hristos şi membrii cu simţ de răspundere ai adunării şi societăţii, precum şi instruirea lor în vederea unei vieţuiri sănătoase.Suntem un for de conlucrare a sfintilor botezati cu Duhul Sfânt din Bisericile penticostale locale cu o credinta de acelasi pret, provenind din toata România, la care se pot afilia si biserici române de acelasi fel din toate partile lumii, cunoscuta sub numele Adunarile lui Dumnezeu din România. Obiectivul nostru nu este de a submina autoritatea bisericilor locale, nici de a le priva de drepturile lor scripturale, ci este de a recunoaste si promova metodele, doctrinele si comportarea scripturala, în scopul închinarii, unitatii, partasiei si lucrarii lui Dumnezeu.


                „Pâna vom ajunge toti la unirea credintei si a cunostintei Fiului lui Dumnezeu, la starea de om mare, la înaltimea staturii plinatatii lui Hristos;“ (Efeseni 4:13)


.